• Новите Бехлул и Бихтер во фи...
    Новите Бехлул и Бихтер во фи...
    Забранет љубов е класичен турски роман на Халид Зија Усаклигил, првпат објавен во 1900 година. Приказната ја следи забранетата...
  • Нова серија на Чагатај Улусој
    Нова серија на Чагатај Улусој
    Последниот проект со турскиот срцекршач Чагатај Улусој е официјално претставен. По неговиот успех во филмот...
Powered by SO PREVOD - СЕРИИ